TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Fotoverslag Lest We Forget 2012 in Venray

Voor de vijfde keer werd er in Venray het Lest We Forget evenement gehouden. Het kamp werd de gehele week bezocht door schoolkinderen die zo een uniek kijkje in de geschiedenis kregen. Dit weekend was het kamp open voor publiek. Het evenement werd georganiseerd door Lucky Seventh. Zij wisten uit binnen- en buitenland een groot aantal voertuigen het kamp in te krijgen. Uiteraard was uw reporter ter plekke voor een fotoverslag.

Naast de standaard Willys Jeeps en GMCs waren er ook een aantal halftracks aanwezig. Bijzonder maakte het dat er ook twee Sherman-tanks, een Sexton en een 6-ponder te bewonderen waren. In het kampement was verder een radiopost en veldhospitaal ingericht. Aan het eind van de dag werd alles weer ingepakt en opgeruimd om verder te gaan met 7th on the move, waar de voertuigen en de tanks een week lang door de regio zullen rijden en volgend weekend in Weert zullen eindigen.


Timo de waakhond.












Op naar Weert...

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 30-09-2012 20:08:10