De website is nu nog groter en beter geworden! WW2Awards.com is vanaf nu volledig samengevoegd met TracesOfWar.nl. Vanaf nu zijn de secties Personen en Onderscheidingen ook beschikbaar. Veel meer informatie in een groter jasje!

WW2Awards wederom gegroeid

Dagelijks zijn onze medewerkers bezig met het invoeren van nieuwe personen, onderscheidingen, gegevens bij personen en afbeeldingen voor onderscheidingen en personen. Tevens ontvangen wij bijna dagelijks input van bezoekers, veteranen en diverse buitenlandse medewerkers. Al deze input wordt gecontoleerd en na controle ingevoerd.

Alleen al over 2012 zijn zo bijvoorbeeld 300 nieuwe Ritterkreuz , 100 Luftwaffe Ehrenpokal, 200 nieuwe Britse DFC dragers, 200 nieuwe Silver Star Medal en 200 nieuwe Bronze Star medal dragers toegevoegd. Zo werden er bijvoorbeeld bijna 500 nieuwe Amerikaanse, 250 nieuwe Britse en 100 nieuwe Canadese personen ingevoerd. Totaal werden er tot nu toe dit jaar, 1191 nieuwe personen ingebracht, 390 nieuwe afbeeldingen van personen en 60 nieuwe afbeeldingen van onderscheidingen toegevoegd aan de website.

Dit is slechts een deel van de werkzaamheden die door een kleine ploeg medewerkers met hulp van onze bezoekers werd gerealiseerd.

Wij zouden echter nog veel meer willen doen. Hiervoor kan het team versterking gebruiken. Lijkt het u leuk om een bijdrage te leveren aan de website door het doen van onderzoek naar personen en/of onderscheidingen met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog en zelf ook deze informatie aan de website toe te voegen, schroom dan niet en neem contact op met één van onze medewerkers.

Gebruikte bron(nen)