TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT Reizen Battlefield Tour "Normandië" - 4 tot en met 8 oktober 2014

Van zaterdag 4 tot en met woensdag 8 oktober 2014 organiseert STIWOT Reizen een Nederlands gesproken Battlefield Tour naar Normandië. Tijdens deze Battlefield Tour bezoekt u onder de deskundige begeleiding van Jeroen Niels en Barry van Veen alle vijf de invasiestranden, inclusief de luchtlandingsgebieden aan weerszijden van het invasiegebied.

Het centraal gelegen Campanile Hotel in Bayeux, het gezelligste stadje van Normandië, is de uitvalsbasis van deze zeer complete reis.

Het programma bestaat globaal uit de volgende onderdelen:
Dag 1 - Heenreis per luxe touringcar
Dag 2 - Britse luchtlandingsoperatie en Sword Beach
Dag 3 - Juno, Gold en Omaha Beach
Dag 4 - Amerikaanse luchtlandingsoperatie en Utah Beach
Dag 5 - Terugreis per luxe touringcar



Deze Battlefield Tour is ook in 2013 georganiseerd, klik hier voor het reisverslag van 2013 of de recensies op onze website WO2Actueel. Het maximum aantal deelnemers aan deze Battlefield Tour zal ongeveer 25 personen zijn zodat wij garant kunnen staan voor de persoonlijke benadering, zoals u die van STIWOT Reizen gewend bent.

Spreekt deze STIWOT Reizen Battlefield Tour u wel aan? Ga dan naar onze website voor het gehele programma en de mogelijkheid tot inschrijven!

Gebruikte bron(nen)