De website is nu nog groter en beter geworden! WW2Awards.com is vanaf nu volledig samengevoegd met TracesOfWar.nl. Vanaf nu zijn de secties Personen en Onderscheidingen ook beschikbaar. Veel meer informatie in een groter jasje!

Stormvloed aan input WW2Awards.com

Als team medewerkers van de website WW2Awards.com, zijn wij heel blij met alle bijdragen die we van onze lezers ontvangen. Wij willen u als bezoeker hier dan ook hartelijk voor bedanken. De hoeveelheid input is echter zodanig dat wij regelmatig vragen ontvangen waarom de aangeleverde input nog steeds niet is verwerkt.

WW2Awards is, net als alle websites van STIWOT een project dat geheel vrijblijvend wordt onderhouden door een team van enthousiaste vrijwilligers. Dit team doet haar best zo veel mogelijk input zo snel mogelijk te verwerken. De werkzaamheden voor de website moeten echter plaatsvinden in de spaarzame vrije tijd die onze medewerkers hiervoor beschikbaar hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat het enige weken, tot zelfs wel maanden duurt voordat een bijdrage kan worden verwerkt of voordat u iets van ons hoort. Dit is dus niet omdat we de bijdragen niet belangrijk vinden, maar alleen omdat onze medewerkers hier nog geen tijd voor hebben gehad.

Wij kunnen dit proces alleen maar versnellen indien wij kunnen beschikken over meer medewerkers of financiŽle middelen om medewerkers voor dit werk vrij te stellen.

Gebruikte bron(nen)