Schatzoeken tijdens taxatiedag in Airborne Museum ‘Hartenstein’

Iedereen heeft wel iets in huis waarvan je wilt weten wat het waard is. Het zilveren schaaltje van tante, de broche van oma of het schilderij dat op de vrijmarkt is gekocht. Een taxatiedag is dé manier om er achter te komen of u een schat in huis heeft. Op vrijdag 15 april organiseert het Venduehuis der Notarissen uit Den Haag in het Airborne Museum een taxatiedag. Van 12.00 – 16.00 uur taxeren zes experts zilver, juwelen, schilderijen, porselein, Aziatica en historische slag-, steek- en vuurwapens.

De taxatiedag
De ervaren specialisten van het oudste Nederlandse veilinghuis geven een realistisch beeld van wat de meegebrachte objecten waard zijn. Op vrijdag 15 april kan iedereen van 12.00 tot 16.00 uur gratis en vrijblijvend de waarde van zijn “schat” laten bepalen. Items die te groot zijn om mee te nemen kunnen aan de hand van duidelijke foto’s en afmetingen worden getaxeerd. Per persoon/gezelschap worden maximaal vijf objecten beoordeeld. De taxaties zijn gratis en geschieden op volgorde van binnenkomst. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De locatie
Het Airborne Museum ‘Hartenstein’ is geopend van 10.00 tot 17.00 uur en voor een bezoek aan het museum en de taxatiedag dient een entreekaartje te worden gekocht. De toegang is gratis met museumkaart. Objecten kunnen veilig gestald worden in een aparte ruimte waardoor bezoekers voor of na de taxatie op hun gemak het museum kunnen bezoeken. Indien gewenst kunnen de objecten direct worden ingeleverd voor een van de kunst- en antiekveilingen in het najaar. Het Airborne Museum is gevestigd in Oosterbeek, aan de Utrechtseweg 232.

Gebruikte bron(nen)