TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT Forum Enquête 2006

Naar aanleiding van het STIWOT Forum Werkplan 2005 hebben er zich het afgelopen jaar nogal wat belangrijke veranderingen voorgedaan op het STIWOT Forum.

We begonnen op 1 januari 2005 direct goed met het openen van een speciaal Forumonderdeel voor de verzamelaars onder ons waarin de sub-fora “Identificatie”, “Verzamelen” en “Te koop/gezocht/ruil” werden ondergebracht. Op datzelfde moment werden ook de sub-fora “Wapens” en “Techniek“ bijeengebracht in één sub-forum met de toepasselijke naam “Wapens en Techniek”.

Een andere belangrijke, maar voor de forumbezoekers waarschijnlijk minder zichtbare, verandering op dat moment was het inkrimpen van de groep STIWOT Medewerkers met moderatorrechten op het forum. In het verlengde daarvan lag aanstellen van een selecte groep met moderators zodat de scheiding tussen algemene STIWOT Medewerkers en specifieke STIWOT Forum Medewerkers duidelijker zou moeten worden.

De volgende verandering was het toestaan van 1 “sticky” bericht per STIWOT Sponsor in het sub-forum “Te koop/gezocht/ruil”. Vervolgens werd in maart 2005 een richtlijn afgegeven met betrekking tot het sluiten en verwijderen van topics voor het geval dat dit technisch noodzakelijk zou worden.

Na een relatief rustige periode volgde op 1 juli 2005 weer een belangrijke verandering. We namen afscheid van twee moderators, te weten Sjoerd en Jesper, en mochten met Auke, Sébastien en Wessel drie nieuwe moderators begroeten. De moderatorindeling werd tegelijkertijd nog eens kritisch bekeken, maar uiteindelijk besloten we toch vast te houden aan het systeem waarbij er met moderators per categorie wordt gewerkt. Het doel hiervan is ervoor te zorgen dat er vrijwel altijd een moderator aanwezig is die in een categorie kan ingrijpen indien noodzakelijk.

De laatste belangrijke wijziging was het openen van het nieuwe sub-forum “De Strijd om het vrijmaken van de Schelde” op initiatief van de forumbezoekers zelf.

Omdat we benieuwd zijn naar uw gedachten over deze veranderingen en uw algemene beleving van het STIWOT Forum hebben wij besloten een enquête samen te stellen. Via deze enquête kan u ons laten weten wat u van het STIWOT Forum vindt en bieden wij u tevens ruimschoots de gelegenheid verbeteringen aan ons door te geven. De laatste vraag van de enquete geeft u de mogelijkheid algemene opmerkingen te plaatsen, ook op de antwoorden van vraag 5, 6 en 7 is verdere motivatie hier zeer welkom.

Voor het invullen van de enquete verwijzen wij u naar:
- STIWOT Forum Enquête 2006

Alvast bedankt voor het invullen van de enquête!

Met vriendelijke groet namens alle STIWOT Forum Medewerkers,
Barry van Veen

Projectleider STIWOT Forum en Portal

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 01-02-2006 00:00:00