TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Win nu het boek “De Overwinnaars” van Stephen Ambrose

In samenwerking met uitgeverij De Boekerij presenteert STIWOT aan de bezoekers van Go2War2.nl, Stiwot.nl en Tweede-Wereldoorlog.nl een quiz over geallieerd opperbevelhebber Dwight D. Eisenhower en het European Theatre of Operations (ETO). Door deel te nemen aan deze quiz maakt u kans op het winnen van een exemplaar van het boek “De Overwinnaars” van Stephen Ambrose.

U kunt aan deze prijsvraag meedoen tot en met 20 oktober 2006. Na deelname ontvangt u direct een bevestiging met daarop de hoeveelheid door u goed beantwoorde vragen. Onder de deelnemers die alle vragen correct beantwoorden, zal het boek vervolgens verloot worden.

Update: De deelnametermijn aan deze prijsvraag is inmiddels verstreken. De antwoorden zijn terug te vinden op Go2War2.nl. In totaal deden 51 personen mee aan deze prijsvraag. 25 van hen beantwoordden alle vragen foultoos. Wij hebben Vivian Rutte uitgeloot als winnaar. Zij ontvangt zo spoedig mogelijk haar prijs.

U kunt spoedig weer een nieuwe themaprijsvraag verwachten op Go2War2.nl!



Over het boek:
In “De overwinnaars - Eisenhower en zijn jongens: Het verhaal van de soldaten van de Tweede Wereldoorlog” vertelt de beroemde historicus Stephen E. Ambrose het verhaal van de frontsoldaten en hun officieren tijdens de bloedige veldslagen in het Europa van 1944-1945. Het is tevens een indringend portret van generaal Dwight D. Eisenhower, de bevelhebber van de geallieerde troepen die hen van D-Day tot het einde van de oorlog leidde.
“De overwinnaars” is geschreven in de unieke mengeling van historie en journalistiek die Stephen Ambrose beroemd maakte: boeiend, informatief, met een scherp oog voor detail en vol compassie voor zowel de gewone soldaat als de burger.

Extra informatie:
Imprint: Uitgeverij M
Uitvoering: Paperback, 448 blz.
Oorspronkelijke titel: The Victors – Eisenhower and His Boys: The Men of World War II
Verschijnt: September 2006 (reeds verschenen)
Vertaling: Gerrit-Jan van den Berg
ISBN: 99022544958

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 29-09-2006 00:00:00