TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Western Australia Garden Of Remembrance

Western Australia Garden of Remembrance is ťťn van de 6 herdenkingstuinen in AustraliŽ (ťťn in elke staat) voor de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog die in AustraliŽ zijn begraven maar waarvan het graf niet meer goed onderhouden kon worden. Van de in totaal meer dan 3000 doden van de Eerste Wereldoorlog die in AustraliŽ zijn begraven, worden er bijna 2000 herdacht in de Gardens of Remembrance.

Daarnaast worden hier ook mensen herdacht wiens graf in AustraliŽ niet meer gevonden kan worden. Deze mensen zijn alleen geregistreerd in de Gardens of Remembrance. Voor de Western Australia Garden of Remembrance gaat het om 2 personen uit de Eerste en 4 uit de Tweede Wereldoorlog.

Ook zijn er herdenkingstegels voor slachtoffers uit andere oorlogen, zoals voor LCpl. Mervyn John McDonald die zijn leven gaf op 30 augustus 2012 in Afghanistan.

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)