Camp Butler National Cemetery

De National Cemeteries in de Verenigde Staten zijn in principe militaire begraafplaatsen, waar zowel oorlogsgraven, graven van militairen als graven van veteranen zijn. Ook echtgenotes of echtgenoten hiervan kunnen hier begraven worden, als ook personen waar een uitzondering voor wordt gemaakt. Daarnaast zijn er ook per staat speciale begraafplaatsen voor veteranen.

Camp Butler National Cemetery bevat oorlogsgraven uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog en de oorlog in Korea. Ook zijn hier veteranen van die oorlogen en andere oorlogen hier begraven. In 2008 waren op de begraafplaats in totaal 21.607 graven.


Op de begraafplaats Camp Butler National Cemetery zijn de graven van de volgende mensen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Afghanistan en/of Operation Enduring Freedom:

19 juni 2009 , Sergeant Paul Gene Smith, 43 jaar oud
21 september 2010 , Staff Sergeant Joshua David Powell, 25 jaar oud
3 november 2010 , Corporal James Chad Young, 25 jaar oud


Op de begraafplaats Camp Butler National Cemetery zijn de graven van de volgende mensen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Irak en/of Operation Iraqi Freedom:

24 februari 2005 , Corporal Jacob C. Palmatier, 29 jaar oud
16 april 2007 , Specialist Lucas Vincent Starcevich, 25 jaar oud
8 september 2007 , Sergeant Nickolas Lee Hopper, 27 jaar oud
6 februari 2009 , Specialist Christopher Perry Sweet, 28 jaar oud

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)