TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT lanceert WO2Actueel.nl

Aan de Tweede Wereldoorlog kwam ruim 66 jaar geleden een eind, maar tegenwoordig verschijnen nog steeds Tweede Wereldoorlog gerelateerde actualiteiten die verspreid op het internet te vinden zijn. Gezien het belang van het levend houden van de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog, is het centraal aanbieden en archiveren van deze actualiteiten volgens STIWOT gewenst.

In het jaar dat we het 10-jarige bestaan van STIWOT vieren lanceren wij een nieuwe website: WO2Actueel.nl. Op deze website kunt u terecht voor all het laatste nieuws met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog, waaronder actueel nieuws en achtergronden, persberichten, aankondigingen, reportages en agenda. Daarnaast kunt u eenvoudig de laatste ontwikkelingen van de andere STIWOT projecten zien.

Met dit nieuwe project heeft STIWOT haar eigen gecentraliseerde nieuwsvoorziening, waarmee iedereen eenvoudig en snel van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zal zijn.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 18-03-2012 20:56:20