TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT Sponsoren en Partners

Misschien heeft u ze de afgelopen tijd al zien verschijnen op STIWOT.nl, de Sponsoren en Partners van STIWOT. Een korte samenvatting:

Liberty Park
Vanaf zaterdag 2 juni werkt het Liberty Park samen met Odin Books, een belangrijke aanbieder van gespecialiseerde boeken over de Tweede Wereldoorlog. Door de samenwerking wordt het boekenassortiment in de museumwinkel in Overloon op korte termijn sterk uitgebreid. Het gaat hierbij om een kleine 1000 titels van verschillende binnenlandse en buitenlandse uitgevers met daaronder zeer bekende namen als: Osprey, Histoire & Collections, Schiffer, After the Battle, Fedorowicz en Stackpole Books. Dit ruime assortiment aan boeken over de Tweede Wereldoorlog is via de Wo2Shop ook online te bestellen.

Das Deutsches Wehrkundearchiv
STIWOT en Das Deutsches Wehrkundearchiv zijn een partnerschap aangegaan. Das Deutsches Wehrkundearchiv is een organisatie die door het verzamelen van archiefmateriaal en het uitgeven van boekwerken en digitale media de bekendheid met de historie van het Duitse leger in al haar facetten wil vergroten. Deze doelstelling sluit voor het tijdperk van de Tweede Wereldoorlog naadloos aan bij de doelstellingen van STIWOT.

Toys Unlimited
Toys Unlimited is op 1 juni 2002 opgericht door Marcel de Groene. Interesse in de Tweede Wereldoorlog en de vondst van zogenaamde "Action Figures", tot in detail op schaal nagemaakte militaire figuren, leverden de bron van inspriratie voor het oprichten van een online winkel. Inmiddels kunt u via Toys Unlimited ook in de Wo2Shop terecht voor schaalmodellen, boeken, DVD's, vliegtuigen en R/C Tanks, en het grootste assortiment aan Action Figures in Nederland, van alle gerenomeerde merken.

STIWOT voordeel
In samenwerking met onze Sponsoren en Partners bieden wij onze donateurs vanaf dit moment de volgende voordelen:
- Liberty Park biedt aan STIWOT donateurs toegang tot het Liberty Park aan tegen groepstarief;
- Liberty Park biedt over het gehele assortiment van haar museumwinkel en webshop (met uitzondering van de verzendkosten) een vast kortingspercentage van 5% aan STIWOT donateurs;
- Das Deutsches Wehrkundearchiv biedt over haar gehele assortiment (met uitzondering van de verzendkosten) een vast kortingspercentage van 20% aan STIWOT donateurs;
- Toys Unlimited biedt over het gehele assortiment van haar winkel en webshop (met uitzondering van de verzendkosten) een vast kortingspercentage van 5% aan STIWOT donateurs.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 01-10-2007 00:00:00