TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT wenst u prettige kerstdagen en een gelukkig 2008!

Het jaar waarin STIWOT haar vijfjarige jubileum vierde, zit er bijna op. We kijken met veel trots en tevredenheid terug op dit jaar, want er is weer veel bereikt.

Het meest in het oog springend zijn de designveranderingen van Stiwot.nl, Go2War2.nl en Oorlogsmusea.nl. De websites sluiten nu beter aan bij onze nieuwe huisstijl en ogen een stuk moderner. Oorlogsmusea.nl werd bovendien uitgebreid met meerdere landen, waaronder Polen, Italië en Roemenië. Natuurlijk werden alle websites, inclusief WW2Awards.com, ook weer flink uitgebreid met nieuwe artikelen, foto’s en andere informatie.

Ook buiten internet timmerde STIWOT flink aan de weg. We organiseerden Battlefieldtours naar Margraten en Eben Emael en naar Fort van Breendonk en het Openluchtmuseum ‘Atlantikwall’. Hoogtepunt van het jaar was de meeting ter gelegenheid van het vijfjarige jubileum in het Liberty Park in Overloon. De belangstelling voor deze activiteiten was groot.

Ook in het nieuwe jaar kunt u weer van ons verwachten dat wij u op allerlei manieren blijven informeren over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog.

Via deze weg willen wij iedereen die STIWOT een warm hart toedraagt prettige kerstdagen en een gelukkig 2008 toewensen! Wij hopen ook in het komende jaar weer op uw belangstelling en steun te kunnen rekenen!

Het STIWOT-team


Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 16-12-2007 00:00:00