TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Frank Meijerink wordt projectleider STIWOT Forum

Het STIWOT Forum heeft de laatste jaren dankbaar gebruik gemaakt van Barry van Veen als projectleider van dit forum, vandaag heeft Barry het stokje overgedragen aan onze kersverse projectleider Frank Meijerink. Frank is al een poosje actief als moderator en zal dus vanaf vandaag de leiding hebben over het gehele forum. Barry heeft besloten om op het forum een stapje terug te doen om zich meer te kunnen richten op zijn bestuurstaken. STIWOT is dan ook blij dat Frank deze taak van Barry wil overnemen. Hiermee krijgt ook het forum een projectleider die zich daar vol op kan richten en het niet naast zijn bestuurstaken hoeft op te pakken.

Uiteraard willen wij Barry hartelijk danken voor alle tijd die hij in ons forum gestoken heeft, zonder hem was dit niet uitgegroeid tot het informatieve forum dat het nu is. Ook wensen wij Frank Meijerink veel succes in zijn nieuwe functie.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 20-01-2008 00:00:00