TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Barry van Veen wordt voorzitter van STIWOT

We schrijven 1999, een 18 jarige kereltje besluit dat het wel leuk zou zijn om website'tje te beginnen over vliegtuigen. Het begin van een verslavende hobby, namelijk websites bouwen. Een jaar later, in 2000, werd Go2War2.nl geboren. Frank van der Drift besloot maar eens een website te bouwen over de Tweede Wereldoorlog. In 2002 werd vervolgens STIWOT opgericht, vorig jaar vierden we ons 5 jarig jubileum, waarbij Frank al te kennen gaf liever een stapje terug te doen.

Nu is het niet niks om een vervanger voor de oprichter van de stichting te vinden, na lang zoeken heeft STIWOT die gevonden in Barry van Veen. Barry was al een tijdje bestuurslid maar heeft tot ons genoegen besloten de voorzittershamer van Frank over te nemen. Het stapje terug dat Frank heeft gedaan was maar een klein stapje, hij blijft uiteraard betrokken bij STIWOT en hij blijft als penningmeester in het bestuur zitten.

Frank, bedankt voor al je inzet en succes met je penningmeesterschap! Barry, veel succes, maak er wat moois van.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 20-01-2008 00:00:00