TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Vanaf 12 februari: nieuwe Wereld in Oorlog!

Gepubliceerd op: 8 februari 2008


Op dinsdag 12 februari verschijnt het vierde nummer van het magazine Wereld in Oorlog. Speciaal voor dit nieuwe nummer schreef STIWOT-medewerker Auke de Vlieger een artikel over de Slag om Stalingrad waaraan in februari precies 65 jaar geleden een einde kwam.

Een ander artikel gaat over de tankklassieker “Achtung Panzer!” van Heinz Guderian. Nieuw is de twee pagina’s omvattende rubriek met nieuws over beide wereldoorlogen. De vaste rubriek “Verzamelaars over hun verzameling” gaat over de verzameling van Martijn Overkleeft. Zijn verzameling is een soort tijdmachine tussen het heden en verleden.

In dit nummer wordt ook aandacht besteed aan de Russische T-34, de meest geproduceerde tank ter wereld. Tenslotte is er speciale aandacht voor de herinneringen van een Nederlandse veteraan van de Waffen-SS. Henk Kistemaker (overleden in 2003) vertelt over de harde strijd in Rusland.
Zoals elke keer zit er ook bij dit magazine weer een DVD verpakt. Deze keer gaat hij 150 minuten lang over Stalingrad.

Wereld in Oorlog nr. 4 ligt vanaf 12 februari in de Nederlandse boek- en tijdschriftenhandel en in april in Vlaanderen. Het magazine is ook verkrijgbaar via de Just Web Shop. Abonnees uit Nederland en Vlaanderen ontvangen het magazine op de verschijningsdatum thuis. Abonneren kan via www.aboland.nl. Als extra welkomstpremie bovenop het abonnement ontvang je € 10,- korting bij bestedingen op de Just Web Shop.



Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 08-02-2008 00:00:00