TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT Reizen Battlefield Tour "Operatie Infatuate" 2008

De eerste STIWOT Reis voor 2008 staat inmiddels in de planning en zal plaatsvinden op zaterdag 10 mei 2008. Wij willen u graag uitnodigen voor deze Battlefield Tour waarbij we onder deskundige begeleiding een bezoek brengen aan de landingsstranden van “Operatie Infatuate” op Walcheren.




De Battlefield Tour zal om 10.00 uur starten met een kop koffie in het Polderhuis te Westkapelle. Hierna volgt bij het monument op de dijk uitleg over de dijkdoorbraak, de verdediging, de vuursteun door de geallieerde vloot en de landingen. Na deze uitleg brengen we een bezoek aan het bunkermuseum te Zoutelande waar we kennismaken met dit Nederlandse stukje van de Atlantikwall.
Na de geheel verzorgde lunch brengen we een bezoek aan het Landfront voor een uitleg over de bewapening en de techniek achter de hier geplaatste bunkers. Omstreeks 17.00 uur sluiten we af op het landingsstrand "Uncle Beach" en de waarnemingsbunker bij de Oranjemolen te Vlissingen.

Spreekt deze Battlefield Tour u wel aan? Brengt u dan een bezoek aan onze website voor meer informatie.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 27-03-2008 00:00:00