TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

CRASH Museum de komende weken wel bereikbaar

Herinrichting fortterrein kan voor overlast zorgen

Onlangs is gestart met de herinrichting van het terrein rond het Fort bij Aalsmeer in het kader van het project van de Stichting Mainport en Groen. Het gaat om een vrij ingrijpende operatie. De bestrating rond het fort wordt grootdeels vernieuwd en dat kan de komende weken zorgen voor overlast voor de bezoekers.

Het asfalt van zowel de toegangsweg als het parkeerterrein en het ‘plein’ bij de sluis wordt vervangen door klinkers of grasbeton. De omgeving van het fort moet zo een natuurlijker en groener aanzien krijgen.

De Stichting CRASH is nadrukkelijk bij de ontwikkeling van de plannen betrokken geweest en heeft waar nodig kunnen bijsturen en zal zo mogelijk blijven bijsturen om te voorkomen dat bezoekers aan ons museum te veel gehinderd worden. De werkzaamheden moeten volgens de planning op 1 september afgerond zijn.

CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 is gevestigd aan de Aalsmeerderdijk 460, 1436 BM Aalsmeerderdijk. Het museum is geopend op zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Gebruikte bron(nen)