TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Verkooplinks naar bol.com op Go2War2.nl

Gepubliceerd op: 30 januari 2009

Als extra service voor bezoekers vindt u sinds kort bij boekrecensies op Go2War2.nl een link naar bol.com waar u het betreffende boek, indien voorradig, kunt bestellen. U komt op bol.com terecht via de volgende knop die rechts naast de meeste recensies te vinden is:



Daarnaast hebben wij vanaf nu de mogelijkheid om onze bronvermeldingen te koppelen aan een boekendatabase. Boeken in de bronvermelding zijn dan aanklikbaar. De link brengt u naar een pagina met daarop meer gegevens over het boek en ook hier een verkooplink naar bol.com. De volledige implementatie zal echter wel de nodige tijd in beslag nemen, zodat nog niet elke bronvermelding over deze functie beschikt.

Met uw aankoop via de links op Go2War2.nl naar bol.com steunt u STIWOT, omdat een klein percentage van het aankoopbedrag aan ons overgedragen wordt. Dat geldt voor elke aankoop via deze links, zelfs wanneer het andere producten dan op onze website weergegeven betreft.

Wij hopen dat u deze extra service waardeert en danken u vast hartelijk voor het gebruiken van deze verkooplinks!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 30-01-2009 00:00:00