TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Nieuwe onderdelen op de STIWOT-site

Het mag dan misschien bloedheet zijn, het weerhoud de STIWOT medewerkers er niet van om gewoon door te werken. Vandaag zijn er twee nieuwe onderdelen op de STIWOT-site verschenen.

De geschiedenis-sectie geeft een overzicht van het ontstaan van STIWOT. Deze geschiedenis gaat terug tot de vorige eeuw (1999 om precies te zijn). Toen starte ene Frank van der Drift een site over vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Vervolgens krijg je drie jaar hard werken en heb je STIWOT. Voor een iets uitgebreidere versie van 'onze' geschiedenis verwijzen wij je graag naar deze nieuwe sectie.

Het tweede onderdeel dat erbij is gekomen is de sectie reportages. Hier vind je voornamelijk actuele (foto)reportages over zaken die met de Tweede Wereldoorlog te maken hebben. Aangezien Go2War2.nl zich hier niet meer op richt, hebben we dit verplaatst naar de STIWOT-site. Binnen enkele dagen zal ook een reportage (met veel foto's!) over de War & Peace Show in Engeland verschijnen. Deze nieuwe sectie is hier te vinden.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 01-07-2003 00:00:00