TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT herdenkt en viert op 4 en 5 mei

Gepubliceerd op: 10 mei 2010


Op 4 en 5 mei werden in Nederland de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en de oorlogen daarna herdacht en werd 65 jaar vrijheid gevierd. Belangrijke data waar STIWOT vanzelfsprekend niet aan voorbij kon gaan.

STIWOT stond op 5 mei met een informatiestand in Wageningen waar Bevrijdingsdag uitbundig gevierd werd. STIWOT-medewerker Sebastiaan Vonk was present in Wageningen en schreef een reportage van die dag. Een dag eerder was hij ook aanwezig bij de Dodenherdenking op de Dam, die op bizarre wijze verstoord werd. Op StiwotReizen.nl kunt u Sebastiaans reportage (met foto's) van op De Dam in Amsterdam en van Wageningen vinden.

Op 16 mei a.s. staat de STIWOT-stand van 10:00 tot 16:00 in het Liberty Park in Overloon. Die dag worden er meerdere activiteiten georganiseerd in het oorlogs- en verzetsmuseum, waaronder een demonstratie van rijdend Duits materieel.

Met vermelding van de weergegeven link is het toegestaan dit bericht over te nemen. Vragen over dit persbericht kunt u richten aan redactie@go2war2.nl.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 10-05-2010 00:00:00