Lancering TracesOfWW1.com

STIWOT publiceert al meer dan tien jaar informatie over de Tweede Wereldoorlog op het Internet. Zo zijn op de website TracesOfWar.com meer dan 40.000 bezienswaardigheden met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog te vinden. Dat de Eerste en de Tweede Wereldoorlog een connectie met elkaar hebben werd ook weer zichtbaar bij het analyseren van deze bezienswaardigheden. Ruim 9.000 ervan bleken namelijk ook betrekking te hebben op de Eerste Wereldoorlog.

Omdat het volgend jaar 100 jaar geleden is dat de Eerste Wereldoorlog uitbrak heeft STIWOT besloten naast TracesOfWar.com een themawebsite beschikbaar te maken: TracesOfWW1.com

Ondanks dat we op TracesOfWW1.com nu al meer dan 9.000 bezienswaardigheden met betrekking tot de Eerste Wereldoorlog presenteren realiseren we ons dat er nog heel veel ontbreekt. Zowel kwalitatief als kwantitatief. Aangezien de vrijwillige medewerkers van STIWOT zich met name richten op de Tweede Wereldoorlog hopen we ons vrijwilligersteam te kunnen uitbreiden met experts op het gebied van de Eerste Wereldoorlog.

Voor het ingeven en bewerken van bezienswaardigheden maken we gebruik van een eenvoudig online systeem. Dit maakt het mogelijk om na een korte inwerkperiode geheel zelfstandig aan de slag te gaan. Het resultaat van de werkzaamheden is vervolgens direct zichtbaar op de website!

Vragen, opmerkingen of interesse? Neem contact met ons op via: info@stiwot.nl

Gebruikte bron(nen)