TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

De reis van een jas...

STIWOT is de stichting die deze en andere websites over de Tweede (en Eerste) Wereldoorlog onderhoud. We bestaan compleet uit vrijwilligers, ook het bestuur. Ondanks dat we veel via het internet regelen komt het bestuur minimaal elke twee maanden samen voor overleg. Er wordt op zo'n dag zoveel besproken dat je hoofd nogal vol komt te zitten... zo vol, dat je wel eens iets vergeet.

Op ons bestuurs-whatsapp-kanaal (ja, ook wij doen modern) kwam dan al snel de volgende conversatie los:
- "Iemand zijn jas laten hangen?"
- "Not me..."
- "Yep !! :("
- "Zal ik hem anders opsturen?"
- "Als dat kan, graag! :)"



Zo gezegd, zo gedaan, de jas ging per post terug naar huis, waar hij twee dagen later veilig aan kwam:



"Got it!!!"

Worden er ook belangrijke zaken besproken? Ja zeker, over veel kunnen we helaas nog niets mededelen, maar er komen veel leuke ontwikkelingen aan! We zijn druk bezig met nieuwe projecten, evalueren bestaande projecten en proberen die nog beter te laten aansluiten bij het veranderende gedrag van onze bezoekers. Over de jaren heen merken we een verschuiving van interesses en bezoekersgedrag. Uiteraard proberen we daar op in te spelen door de enorme hoeveelheid van gegevens nog beter beschikbaar te maken.

Helaas blijft een terugkerend thema het gebrek aan vrijwilligers. We zijn vooral op zoek naar mensen die bestaande gegevens willen nalopen, aanvullen en verbeteren én mensen die kunnen helpen bij het beantwoorden en verwerken van e-mailberichten. Interesse? Neem contact met ons op! Misschien ben jij dan de volgende die eens iets vergeet op bijvoorbeeld een medewerkersdag!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 15-11-2013 21:12:38