TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Recensies STIWOT Reizen Battlefield Tour "Normandië" 2013

Van zaterdag 5 tot en met woensdag 9 oktober 2013 organiseerde STIWOT Reizen een 5-daagse Battlefield Tour naar Normandië. Onder deskundige leiding van Jeroen Niels en Barry van Veen bezochten we de invasiestranden en de luchtlandingsgebieden. Naar aanleiding van deze Battlefield Tour ontvingen wij veel positieve recensies die wij graag met u delen.

----------
De reis heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen! De opzet van de 3 dagen was vanuit militair historisch gezichtspunt goed opgezet en uitgevoerd. De achtergrond info ter plekke was zeer adequaat en gaf je een bijzonder gevoel van historische emotie. Je kon je goed voorstellen hoe het geweest moet zijn met alle strategische overwegingen van dien. Er zat een goede balans tussen monumenten, historische plaatsen en musea. En dan ook nog zo'n prima bus en goed gezelschap! Nogmaals mijn complimenten.
----------

----------
Barry, ik heb het je al eerder verteld, het was helemaal fantastisch: de organisatie, de inhoud, jullie enthousiaste en deskundige uitleg/toelichting. Maar ook de gezelligheid (Bayeux was inderdaad ontzettend leuk) en de bus en de buschauffeur. prima allemaal. En dit is niet alleen mijn privé "beleving" maar ook al mijn "Normandië" vrienden denken er precies zo over: hulde dus!
----------

----------
Graag wil ik jou en Jeroen nogmaals hartelijk danken voor de uitmuntende reis van afgelopen week naar Normandië. Het was een perfect uitgevoerde, georganiseerde en verzorgde reis. Ik was onder de indruk van het verzorgde, logische en goed getimede programma. Ook dankzij het aangename weer een week om niet te vergeten en zeker ook aan anderen aan te raden.
----------

----------
Ik vond de reis buitengewoon interessant. Jullie begeleiding was uitstekend. Zowel de tijd die we op iedere lokatie kregen als de informatie was precies goed. Het interessantste vond ik de logica die jullie aanbrachten tussen de verschillende operaties op het land en de stranden. Hoewel ik het hele boek van Beevor had gelezen was die me pas duidelijk door jullie uitleg. Ook de hoeveelheid, diepgang en afwisseling van info was prima, alsmede de films in de bus.
----------

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT Reizen
  • Gepubliceerd op: 29-10-2013 22:38:39