TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Fotoverslag Race To The Bridge 2014

Al sinds 1995 organiseert de stichting Airborne Battle Wheels Oosterbeek de befaamde Race To The Bridge die wordt verreden met originele Britse militaire voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Ook dit jaar sloeg ABWO haar kamp weer op op het veld voor het hoofdgebouw van de J.P. Heije stichting aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Na in de ochtend acte de présence te hebben gegeven op de Ginkelse Heide vertrokken de voertuigen vanmiddag vanaf de voormalige landing- en dropzones aan de Telefoonweg in Heelsum voor de Race To The Bridge. Uw reporter wist de colonne op twee plekken te onderscheppen.




Jeeps en andere militaire voertuigen met soms schitterende details ronden te midden van het publiek de rotonde bij Eethuys Airborne in Renkum.





Na het bezoek aan de brug draaien tientallen fraaie jeeps de oprijlaan van Hartenstein in Oosterbeek op voor een static display.



Gelukkig was er niet alleen aandacht voor jeeps maar wisten ook andere voertuigen het publiek enthousiast te krijgen. Well done!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 20-09-2014 20:55:48