TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT zoekt Slag om de Schelde reporters!

De herdenkingen van de ‘De Slag om de Schelde’ van 25 oktober t/m 2 november staan voor de deur zoals u in de uitgebreide agenda boven aan de pagina kunt zien. Uiteraard willen wij onze bezoekers van zo veel mogelijk fotoreportages voorzien. Wij zijn echter ook maar met een beperkt aantal vrijwilligers en kunnen niet overal bij zijn. We zijn dan ook op zoek naar mensen die toch al naar herdenkingen gaan en die daarvan een fotoreportage willen maken.

Interesse? Mail even naar info@stiwot.nl. Geef aan waar je heen wilt gaan en wanneer. Wij willen graag voorkomen dat we met een aantal reporters op dezelfde plek staan. Er is namelijk genoeg te doen zoals u in onze agendarubriek kunt zien. Het enige wat wij vragen is uiteraard de foto's en een paar alinea’s tekst, in welke plaats langs de route de foto’s zijn genomen en wat er op het moment dat u de foto maakte te doen was. Dan denken wij bijvoorbeeld aan de onthulling van de Vredesboulevard in Vlissingen. Kransleggingen door hoogwaardigheidsbekleders bij de verschillende herdenkingen bij de Landingsmonumenten en zo mogelijk door wie de krans gelegd wordt. We willen de foto’s graag zo snel mogelijk plaatsen en op deze manier kunnen we ook de mensen die niet overal heen kunnen een impressie geven van alle evenementen, herdenkingen en defilés.

Onze eigen STIWOT reporter is op 1 november op de markt in Middelburg om een fotoreportage te maken.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 15-10-2014 19:12:09