TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Nieuwe miniquiz: de Tweede Wereldoorlog in Nederland #2

Naar analogie van Het Grote 40-45 Boek presenteert uitgeverij WBOOKS in 2014 en 2015 de 40-45 reeks over lokale en regionale geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Bekende auteurs verlenen hun medewerking aan de boeken, die telkens zo’n honderd vaak niet eerder gepubliceerde foto’s bevatten. De reeks, die uiteindelijk zo’n 14 boeken zal omvatten, staat onder redactie van René Kok en Erik Somers. Een overzicht van reeds verschenen titels is te vinden op: www.reeks4045.nl.



STIWOT mag van uitgeverij WBOOKS vijf exemplaren van boeken uit deze reeks verloten. In maart en april presenteren we daarom twee miniquizzen, elk bestaande uit 10 vragen over Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Onder de goede inzendingen van deze tweede miniquiz verloten we twee keer een boek naar keuze. De winnaars ontvangen van ons via e-mail bericht na het verstrijken van de deelnametermijn.

Klik hier om deel te nemen!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: Go2War2.nl
  • Gepubliceerd op: 02-04-2015 20:27:51