TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Auteur Hetty Verolme in RTL Late Night

De 85-jarige Hetty Verolme is één van de laatste overlevenden van het concentratiekamp Bergen-Belsen. Hetty beschrijft haar aangrijpende verhaal in het boek 'De kleine moeder van Bergen-Belsen'.

Dit jaar is het 70 jaar geleden dat Bergen-Belsen is bevrijd en Hetty Verolme kwam uit Australië terug naar Europa om de herdenking persoonlijk bij te wonen. Zondag 19 april was er in Amsterdam een weerzien met de kinderen uit Bergen-Belsen. Hetty Verolme was 30 april te gast bij RTL Late Night waar zij met Humberto Tan in gesprek ging over haar indrukwekkende verhaal.



De kleine moeder van Bergen-Belsen is een aangrijpend relaas over Hetty’s verblijf in het beruchte concentratiekamp. Begin jaren vijftig is Hetty Verolme - dan al weduwe en moeder van een dochter - met haar familie naar Australië geëmigreerd, waar zij nog altijd lezingen geeft op middelbare scholen.

De kleine moeder van Bergen-Belsen
ISBN: 9789401903233
Meer informatie over dit boek
Bestel nu bij Bol.com
De kleine moeder van Bergen-Belsen

Gebruikte bron(nen)