TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT Battlefield Tour 2005 - Grebbeberg

STIWOT is verheugd u te kunnen meedelen dat op 21 mei 2005 een nieuwe STIWOT Battlefield Tour georganiseerd zal worden. Na het succes van vorig jaar waarin de Slag om Arnhem centraal stond bieden wij u nu de kans om onder de deskundige begeleiding van Stichting ‘De Greb’, de Grebbeberg in Rhenen te bezoeken.

Wij bieden u een dagvullend programma aan, dat in grote lijnen zal bestaan uit een lezing in restaurant ’t Viaduct te Rhenen, gevolgd door een lunch. ‘s Middags zal onder de begeleiding van gidsen van Stichting ‘De Greb’ een wandeling gemaakt worden langs de vele stellingen op de Grebbeberg. Het complete programma en de mogelijkheid tot inschrijven vind u hier.

De donateursprijs voor deze STIWOT Battlefield Tour zal € 20,50 bedragen. Niet-donateurs betalen € 23,50. Wanneer u vragen heeft over deze Battlefield Tour, dan kunt u contact opnemen met Jeroen Niels of Barry van Veen.

Dit is uw mogelijkheid om onder deskundige begeleiding een bezoek te brengen aan de Grebbeberg en u de gehele dag te laten informeren over de heldhaftige gevechten die hier in mei 1940 plaatsvonden. Wij hopen u dan ook op zaterdag 21 mei in Rhenen te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
namens de STIWOT Battlefield Tour commissie,
Jeroen Niels
Barry van Veen

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 15-03-2005 00:00:00