Barry van Veen stopt als voorzitter van STIWOT

  Per 1 januari 2018 stopt Barry van Veen als voorzitter van Stichting Informatie Wereldoorlog Twee (STIWOT). Hij heeft deze functie sinds 2008 bekleed en was, als opvolger van STIWOT-oprichter Frank van der Drift, de tweede voorzitter die de stichting heeft gehad. Het besluit om te stoppen als voorzitter is ingegeven doordat Barry vindt dat het na 10 jaar tijd wordt voor iets anders. Hij blijft gelukkig nog binnen STIWOT en STIWOT Reizen actief.

  In 2003 werd Barry actief als medewerker van STIWOT, om in 2004 projectleider van het forum te worden. Een jaar later werd hij bestuurslid. Vanaf 2008 had hij als voorzitter een groot aandeel in de professionalisering en groei van STIWOT. Hij zal ook na zijn aftreden als voorzitter actief blijven binnen STIWOT, onder andere bij de organisatie van Battlefieldtours.

  Een vervanger is nog niet gevonden. Voorlopig zullen Ewoud van Eig en Jeroen Koppes daarom de voorzitterstaken gezamenlijk waarnemen.

  Namens alle medewerkers willen we Barry hartelijk danken voor zijn jarenlange inzet als voorzitter. Na bijna tien jaar voor velen het aanspreekpunt te zijn geweest, zal hij binnen het bestuur gemist gaan worden. We hopen uiteraard nog lang op zijn inzet als medewerker te mogen rekenen.

  Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 01-01-2018 20:00:00