TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT-quiz is verhuisd

Omdat de STIWOT-quiz niet meer paste binnen de nieuwe plannen die wij hebben met www.stiwot.nl is dit onderdeel verplaatst naar Go2War2.nl. De quiz staat daarom nu bekend als de Go2War2.nl-quiz. U vindt de quiz onder de rubriek "Algemeen" in het menu.

Op dit moment is er aan de opzet en inhoud van de quiz nog niks veranderd, maar de verhuizing naar Go2War2.nl schept nieuwe mogelijkheden die wij momenteel aan het uitwerken zijn. Over enkele maanden zullen wij de quiz in een andere vorm aanbieden.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe opzet en inhoud van de quiz is u mening van groot belang. Wij zouden het dan ook zeer op prijs stellen als u uw ideeën en uw mening over de huidige quiz met ons zou willen delen. Dit kan in een speciaal daarvoor geopend feedback-topic op ons forum, maar wij zijn ook via quiz@go2war2.nl te bereiken.

Quiz nr. 17 presenteren wij nog in de vertrouwde vorm. Jeroen Niels, Egbert van de Schootbrugge en Auke de Vlieger stelden weer 25 multiple choice vragen samen met een gevarieerde moeilijkheidsgraad. U kunt aan deze quiz deelnemen tot 1 december 2006. De prijs voor de winnaar van de quiz is veranderd. Vanaf nu stelt onze sponsor Toys Unlimited namelijk een DVD-box ter beschikking aan de winnaar van de quiz.

Wij wensen u heel veel succes met uw deelname aan deze nieuwste quiz en houden u op de hoogte van de vernieuwing van de dit leuke en leerzame onderdeel van Go2War2.nl.

Klik hier voor de quizpagina op Go2War2.nl.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 22-07-2006 00:00:00