TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Nieuw: Feedbackfunctie op Go2War2.nl

Op Go2War2.nl is een nieuw functie ontwikkeld, namelijk een feedbackfunctie. In de grijze balk rechts op elke artikelpagina staat een link (Opmerkingen? Spelfouten? Geef ons uw feedback!) die verwijst naar een feedbackformulier. Komt u dus een spel- of grammaticafout tegen, heeft u een historische fout ontdekt of heeft u andere op- of aanmerkingen dan kunt u dat via dit formulier heel gemakkelijk en snel aan ons doorgeven.

Onze medewerkers zullen uw feedback vervolgens verwerken. In de meeste gevallen zal het niet noodzakelijk zijn dat wij met u contact opnemen. De meeste spelfouten zullen er bijvoorbeeld zonder mededelingen uitgehaald worden. Mochten wij toch nog vragen hebben, dan zullen wij contact met u opnemen.

Wij hopen dat u door deze functie gemakkelijker overgaat tot het geven van feedback. Uw feedback is voor ons namelijk erg waardevol en draagt bij aan de kwaliteit van onze website.

Vragen en op- en aanmerkingen zijn welkom op het STIWOT-forum.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 29-08-2006 00:00:00