TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Sluiting inschrijving STIWOT Battlefield Tour

Het maximum aantal deelnemers aan de STIWOT Battlefield Tour "Diogenes en Fliegerhorst Deelen" van zaterdag 14 oktober 2006 is inmiddels bereikt. De inschrijving voor deze STIWOT Battlefield Tour is dan ook gesloten. Voor de volgende STIWOT Battlefield Tour zullen wij wederom gebruik maken van een voorinschrijving. Alle mensen die zich al eens voor een STIWOT Battlefield Tour hebben ingeschreven zijn automatisch op deze voorinschrijflijst geplaatst. Wanneer u ook in aanmerking wilt komen voor deze voorinschrijving kunt u mailen naar info@stiwotreizen.nl .

Dat voor de STIWOT Battlefield Tour het maximum aantal deelnemers is bereikt wil natuurlijk niet zeggen dat dit voor de STIWOT Meeting ook het geval is. Hier is namelijk iedereen van harte welkom om een bezoek te brengen aan het museum maar vooral om kennis te maken met STIWOT en haar sponsoren. Voor meer informatie over de STIWOT Meeting verwijzen wij u graag naar dit persbericht.

Wij willen iedereen die zicht heeft ingeschreven hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij zien u graag op zaterdag 14 oktober 2006 als deelnemer aan de Battlefield Tour of bezoeker van de Meeting!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 19-09-2006 00:00:00