TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT Meeting van 14 oktober 2006 nadert...

Zaterdag 14 oktober 2006 nadert met rasse schreden en bij deze willen wij u dan ook voor de laatste maal herinneren aan de STIWOT Meeting die voor deze dag in de planning staat. Dat voor de STIWOT Battlefield Tour, die ook op deze dag georganiseerd wordt, het maximum aantal deelnemers is bereikt wil natuurlijk niet zeggen dat dit voor de STIWOT Meeting het geval is. U bent hier allen van harte welkom!

De STIWOT Meeting start op 14 oktober om 11.00 uur en zal tot 17.00 uur duren (dit in tegenstelling tot de Battlefield Tour die al om 10.00 uur start). Tijdens deze meeting kunt u kennismaken met STIWOT, haar projecten en de mensen achter deze projecten. Tevens zal er een verkoopbeurs plaatsvinden door onze sponsoren NormandyinScale en ODIN, u wel bekend van de WO2Shop. Ook een uitgebreid bezoek aan het "Museum Vliegbasis Deelen" is zeker de moeite waard en is inclusief. De exacte adresgegevens zijn:

Museum Vliegbasis Deelen
Hoenderloseweg 10, Gebouw 20
6816SW Deelen

De toegang voor de STIWOT meeting is gelijk aan de toegangsprijs voor het Museum Vliegbasis Deelen en bedraagt 4,00 euro. Voor maar 4,00 euro heeft u dus toegang tot zowel het museum als de meeting. Donateurs van STIWOT hebben natuurlijk vrij toegang en mensen die besluiten tijdens de Meeting donateur te worden van STIWOT ontvangen de toegangsprijs terug.

Wij zien u graag op zaterdag 14 oktober 2006 voor een kennismaking met STIWOT!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 12-10-2006 00:00:00