TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Winnaar donateursprijsvraag is bekend!

STIWOT probeert, naast de vaste voordelen, geregeld extra aandacht te besteden aan haar donateurs. Zo kregen donateurs onlangs € 5,00 korting op het boek “Negende Bulletin van de Tweede Wereldoorlog” van uitgeverij Aspekt. Deze uitgeverij stelde tevens twee boeken beschikbaar voor een donateursprijsvraag. Het ging om het boek “Leni Riefenstahl” van Thomas Leeflang en “Over Jacques Presser” van Philo Bregstein.

Via de donateursnieuwsbrief stelden wij vijf vragen over elk van de beschreven personen in deze boeken. Tjasso Roossien is uitroepen tot winnaar van beide prijsvragen. Beide boeken worden spoedig aan hem toegestuurd. Wij wensen hem veel leesplezier!

Wilt u ook meeprofiteren van vaste voordelen en leuke acties en daarnaast de werkzaamheden van STIWOT ondersteunen? Wordt dan ook donateur van onze stichting. Informatie hierover vindt u op deze website, maar u kunt ons uw vragen natuurlijk ook toesturen via het contactformulier (zie rechts bovenaan deze website).

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 05-11-2006 00:00:00