TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Atlantikwall-museum terug naar 1996

Hoek van Holland, zaterdag 19 en zondag 20 oktober is bunker nr 2 type 625b aan de Badweg gratis te bezoeken in verband met 5 jaar Museum Cultuur Weekend Hoek van Holland. We gaan voor één weekend terug naar onze begin jaren van ons museum. We zijn in 1996 als eerste Atlantikwall museum in Nederland aan de Badweg begonnen en de bunker was toen gratis te bezoeken. Normaal is deze locatie alleen te bezoeken in combinatie met de arrangementen Bunkers en boten wandeling, Voorduin rondleiding, Nordmole 1943 of het Verdedigingspark arrangement.

We zijn open aan de Badweg van 13.00 tot 16.30 uur. Bunker Bremen, Fort 1881 en de Vuurtoren zijn ook gratis te bezoeken. Voor het volledige programma van het Museum Cultuur Weekend Hoek van Holland kijk op de Facebook pagina van Cultuurzee of " Uit Agenda Hoek van Holland". Het Atlantikwall Museum Hoek van Holland aan de Noorderpier is ook open, maar hier vragen we wel entree.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: Atlantikwall-Museum
  • Gepubliceerd op: 14-10-2019 09:40:38