TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Bevrijdende Vleugels: Kerst in de Tweede Wereldoorlog

Kerst: een tijd vol gezelligheid, eten, drinken en vooral genieten samen met familie en vrienden... Maar hoe zag kerst eruit in de Tweede Wereldoorlog? Hoe is kerst in gevangenschap, onderdrukking of het heetst van de strijd?

Bezoek tijdens de kerstvakantie Bevrijdende Vleugels en ga terug naar de kerstdagen van de Tweede Wereldoorlog. Ook dit jaar heeft Bevrijdende Vleugels weer een unieke kerst-tentoonstelling met dit jaar als thema: "The ghost of Christmas past"

Wilt u deze bijzonder tentoonstelling niet missen? Bestel dan in november alvast uw kaarten, u betaald dan slechts Ä5,00 per persoon! Zowel volwassenen als kinderen vanaf 4 jaar, kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Bestellen van deze voordeelkaarten in november kan enkel via deze link.


Twee matrozen van de Royal Navy bereiden zich voor op de kerstviering van 1941 in Gladstone Dock, Liverpool. © Imperial War Museum

Gebruikte bron(nen)