TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT wenst u prettige feestdagen!

Nog even en het jaar 2006 is weer geschiedenis. Voor STIWOT was het een goed jaar waarin onze medewerkers weer hard en vol enthousiasme gewerkt hebben aan het beheren en uitbreiden van onze websites, het organiseren van activiteiten en het besturen van de stichting. Daarin werden wij uiteraard gesteund door u als websitebezoeker, donateur of forumlid en daarvoor willen wij u hartelijk bedanken. Wij hopen dat wij u niet teleurgesteld hebben en dat u met veel interesse onze activiteiten gevolgd heeft.

Ook in het nieuwe jaar blijven wij u natuurlijk via de vertrouwde wegen informeren over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Wij rekenen erop dat we u ook in het nieuwe jaar weer mogen begroeten op onze websites, op het forum of tijdens een meeting of battlefieldtour. En schroomt u natuurlijk ook in het nieuwe jaar niet om uw kennis met ons te delen en uw feedback te geven, want dat is ontzettend belangrijk voor ons. Mede daardoor zijn we namelijk geworden wat we nu zijn: een stichting waar u als geïnteresseerde in de Tweede Wereldoorlog niet omheen kan!

De medewerkers en het bestuur van STIWOT wensen u prettige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2007. Wij rekenen erop dat we samen met u in 2007 onze doelstellingen verder kunnen realiseren en dat we daarmee ook in dit nieuwe jaar de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levendig houden.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 22-12-2006 00:00:00