TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Bestel WOII in Woord en Beeld en maak kans op een Battlefield Tour!

Deze actie is op 17 juni beeindigd.


Wederom organiseert STIWOT in samenwerking met House of Knowledge een aantrekkelijke voordeelactie waarbij u als klap op de vuurpijl kans maakt op gratis deelname aan de STIWOT Battlefield Tour "Atlantikwall". "De opkomst van Hitler & het Nationaal Socialisme" en "Blitzkrieg - Europa onder de voet gelopen" zijn de eerste twee delen van deze boekenserie en zijn vanaf dit moment te bestellen in de webwinkel van House of Knowledge.

Een recensie van de eerste twee delen van deze boekenserie staat natuurlijk op Go2War2.nl.




De normale prijs per deel is € 14,95, maar wanneer u uw bestelling via STIWOT plaatst, betaalt u voor de eerste twee delen geen € 14,95, maar slechts € 11,95 per deel.

Via de website van House of Knowledge is het vanaf dit moment voor bezoekers van STIWOT mogelijk beide delen of een afzonderlijk deel met korting te bestellen. Wanneer u een bestelling wilt plaatsen, klikt u op één van de onderstaande links, klikt u op bestellen en voert u de bijbehorende actiecode in:
- Deel 1 & 2 WOII in Woord en Beeld - Actiecode: WO2
- Deel 1: De opkomst van Hitler & het Nationaal Socialisme - Actiecode: WO2los
- Deel 2: Blitzkrieg - Europa onder de voet gelopen - Actiecode: WO2los

Nadat u één of meerdere delen van "WOII in Woord en Beeld" besteld heeft via STIWOT door de actiecode te gebruiken maakt u automatisch kans op deelname aan de STIWOT Battlefield Tour "Atlantikwall" voor twee personen. Een prijsvraag komt hier dus niet meer aan te pas. In totaal zijn er voor deze Battlefield Tour 16 plaatsen te vergeven!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 15-04-2007 00:00:00