Op ontdekkingsreis naar historische bezienswaardigheden? Download de TracesOfWar-app direct in Google Play of in de Apple App Store.

16, 17en 18 september Remember September bij Bevrijdende Vleugels

Remember September, het WO2event van Brabant, is ieder jaar weer een uniek evenement voor jong & oud. Dit jaar bieden we weer een breed programma aan voor alle bezoekers, en wegens succes, wederom een uitgebreide militaria markt!

De programmering op vrijdag is echt gericht op WO2 liefhebbers en bestaat uit een lezing, wandeling en een fietstocht.

Zaterdag en zondag staan zoals altijd in het teken van de vele activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud. Zo zullen er vele originele voertuigen zijn, wordt er gereden met minitanks, en zijn er weer tientallen soldaten te zien in de bossen en in basecamps. Deze soldaten, ook re-enactors genoemd, geven op beide dagen wapendemonstraties en er zullen op vaste tijden live veldslagen te zien zijn.

Nieuw dit jaar is het Wheels plein, waar naast de vele opgestelde WO2voertuigen ook de rondritten zullen plaats vinden. Op dit plein zullen verschillende demonstraties gehouden worden, en zal er een hapje en een drankje te verkrijgen zijn.
Op de Militaria Markt, vind je originele WO2 producten, van groot tot klein.

Zoals elk jaar zijn er voor dit event slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Mensen die met zekerheid een entreebewijs willen bemachtigen, kunnen dat nu alvast doen via de website van Bevrijdende Vleugels.

De Militaria markt zal dit jaar in nog grotere vorm plaats vinden, met wel meer dan 80 kramen is deze markt uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende militaria markten van Nederland.

Meer informatie, tickets en het volledige programma vind je op www.bevrijdendevleugels.nl

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: Museum Bevrijdende Vleugels
  • Gepubliceerd op: 23-08-2022 20:15:23