TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Winactie: gratis entree museum Bevrijdende Vleugels

Op 19 maart heeft museum Bevrijdende Vleugels een bijzondere activiteit georganiseerd, een modelbouwdag voor zowel de amateur- als profbouwer. Verdeeld over vier hangars laten zowel zelfstandige bouwers als modelbouwclubs hun bijzondere werken zien. Van grootformaat RC tanks en diorama's tot vliegtuigen en boten, je vindt het deze dag allemaal. Deze modelbouwdag staat in het teken van de Tweede Wereldoorlog en is te beleven te midden van het originele materiaal zoals vliegtuigen, rupsvoertuigen en geschut.



Wij mogen onder de bezoekers van TracesOfWar.nl vier keer twee toegangskaartjes voor het museum verloten. Deze geven gratis toegang tot de modelbouwdag op 19 maart, maar zijn ook geldig op andere dagen. Het enige dat u hoeft te doen om kans te maken op deze toegangskaarten is een e-mail sturen aan winactie@tracesofwar.com met vermelding van ‘Winactie Bevrijdende Vleugels’. Op 12 maart zullen de winnaars worden uitgeloot. Zij zullen de toegangskaarten vervolgens spoedig via e-mail ontvangen.

Meer informatie over de modelbouwdag is hier te vinden.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: Bevrijdende Vleugels / TracesOfWar.nl
  • Gepubliceerd op: 01-03-2023 11:30:35