TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Meeting STIWOT

Zondag 16 februari 2003, Marshall Museum Zwijdrecht.

Met veel genoegen nodigen wij, namens bestuur en staf van STIWOT, al onze contacten uit voor de eerste STIWOT meeting van 2003.

De meeting zal worden gehouden in het:
Marshall Museum
Noordweg 15A, 3336 LH, Zwijndrecht
Telefoon: 078-6205888

Het museum is geopend van 11.00 uu tot 16.00 uur. Voor de duidelijkheid dienen wij te vermelden dat STIWOT het Marshall museum zeer dankbaar is dat wij hier te gast mogen zijn en hopen dan ook dat onze bezoekers die dankbaarheid zullen uitdragen.

De entree voor het museum is:
Volwassenen € 6,--
K kinderen 5 jaar-15 jaar € 5,--
Kinderen van 0-4 jaar gratis.

Donateurs van STIWOT krijgen op vertoon van hun donateurskaart en tegen inlevering van de bon uit de donateursnieuwsbrief maar liefst € 2,-- korting aan de kassa (donateurs dienen dan wel hun donatie aan STIWOT tijdig te hebben voldaan).

De meeting zal vooral het karakter hebben van informatieverschaffing over STIWOT en het kennismaken met de mensen achter STIWOT.
STIWOT zal zich presenteren in een informatiestand en diverse bestuursleden, mederwerkers en auteurs van STIWOT zullen tijdens deze dag aanwezig zijn.

Om 13.00 uur zal de prijsuitreiking plaats vinden van de laatste STIWOT quiz en de presentatie van de nieuwe quiz.
Voorafgaand hieraan zal de voorzitter van STIWOT, Frank van der Drift, even stil staan bij het verleden en de toekomst van STIWOT. Dit zal plaatsvinden in een ruimte bij de filmzaal.

Rest mij om namens het bestuur uit te spreken dat wij hopen velen van jullie op 16 februari te mogen verwelkomen.

Wilco Vermeer, secretaris STIWOT

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 03-01-2003 00:00:00