STIWOT Battlefield Tour "Grebbelinie mei 1940" goed verlopen

De eerste STIWOT Reizen Battlefield Tour "Grebbelinie mei 1940" van dit jaar is goed verlopen. Zowel de 25 deelnemers als de organisatoren kijken met een voldaan gevoel terug op deze dag.Het voldane gevoel van de deelnemers bleek ook uit enkele emails die de organisatoren kort na afloop van de Battlefield Tour mochten ontvangen:

"Na een fantastische dag te hebben beleefd met een goed programma doordrenkt met geschiedenis van een hoog niveau, willen wij jullie via deze weg nogmaals bedanken voor deze dag!"

"Wij waren zeer onder de indruk van de kennis van de gids en de gehele entourage die er bij was (foto`s, ooggetuige verslagen enz.), maar ook de inwendige mens heeft niet te lijden gehad."

"Bedankt voor de zeer informatieve battlefieldtour. Het was voor ons de eerste keer, maar is heel goed bevallen."

"Ik heb genoten van de relativerende toon. Kritisch maar niet negatief. Die jongens die daar vochten waren geen lafaards maar jongens die het zo goed mogelijk probeerden te doen. De SS-ers waren geen oorlogsmachines, maar... enz. De citaten maakten van soldaten echte mensen."

"Bij deze wilde ik laten weten dat ik erg genoten heb van de battlefieldtour.
Ik vind het zeer zeker een aanrader. Ik ga de wandelgids kopen om zelf nog
een keer terug te gaan."


"Ook namens mijn reisgenoot dank ik jullie voor de deskundige uitleg en de persoonlijke benadering van dit onderwerp. We merkten dat jullie erg betrokken waren en daarmee kans zagen de situatie van die bange mei dagen over te brengen."

"Nogmaals dank voor de voortreffelijke organisatie van de Battlefieldtour Grebbelinie, van jongstleden zaterdag 12 mei. Ik was verrast om te zien wat er nog van al deze bouwwerken is gebleven en ook wat al die sluisjes, vaarten en kades met elkaar te maken hebben."

"We zien de "hardware" en horen vrijwel gelijkertijd de "software" van de geschiedenis, in ťťn adem als het ware... Jullie hebben het prima gedaan, en we zien uit naar een volgend evenement."

"Ik wil bij deze nog even laten weten dat ik de battelfieldtour langs de Grebbelinie onwijs leuk vond en dat ik er een hoop van geleerd heb. Het was mijn tweede toer met STIWOT maar zeker niet de laatste want het is elke keer weer een belevenis van wat je allemaal te zien en te horen krijgt."

De organisatoren bedanken alle deelnemers voor hun komst en maken zich klaar voor de volgende Battlefield Tour "Grebbelinie mei 1940" op zaterdag 2 juni.

Gebruikte bron(nen)