TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

21 april: modelbouwdag in Museum Bevrijdende Vleugels

Op 21 april organiseert Museum Bevrijdende Vleugels te Best de WW2 Modelbouwdag. Op 21 april organiseert Museum Bevrijdende Vleugels te Best de WW2 Modelbouwdag. Deze dag is bestemd voor zowel de amateur- als profbouwer. Verdeeld over vier hangars laten zowel zelfstandige bouwers als modelbouwclubs hun bijzondere werken zien. Van grootformaat RC tanks en diorama's tot vliegtuigen en boten.Deze dag voor en door modelbouwfans staat in het teken van de Tweede Wereldoorlog, en is te beleven te midden van het originele materiaal van het museum, waaronder vliegtuigen, rupsvoertuigen en geschut. Is er een betere omgeving om te genieten van de prachtige schaalmodellen dan rondom een authentieke Dakota, Spitfire of Horsa Glider?

Tijdens uw bezoek aan deze modelbouwdag heeft u toegang tot de volledige expositie van Bevrijdende Vleugels. De modelbouwdag vindt plaats op 21 april 2024 van 10:00 tot 17:00. Tijdens deze dag wordt de reguliere entreeprijs gehanteerd.

Gebruikte bron(nen)