TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Ook tweede Battlefield Tour "Grebbelinie mei 1940" van dit jaar goed verlopen

Ook de tweede STIWOT Reizen Battlefield Tour "Grebbelinie mei 1940" van dit jaar is goed verlopen. Mede dankzij het voortreffelijke weer beleefden de 26 deelnemers en de organisatie wederom een interessante dag.



Touringcar bedrijf Betuwe Express had speciaal voor deze Battlefield Tour een luxe VIP-touringcar uit laten rukken en dat was natuurlijk een goed begin van de dag. De deelnemers zagen vervolgens onder andere de Asschatterkeerkade, de liniedijk bij Hoeve "De Beek" en de Grebbeberg met eigen ogen. Dat dit interessant werd gevonden blijkt wel uit enkele reacties die wij nu alweer per e-mail mochten ontvangen:

"Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor de geweldige Battlefield Tour! Ik heb er erg van genoten mede dankzij jullie inzet en "achtervang" voor een late reiziger."

"Heel graag wil ik jullie bedanken voor de uiterst informatieve dag. Het was voor mij absoluut een verrassing te constateren dat er nog zoveel bewaard is gebleven."

"Naast de inhoudelijke kant, was alles verder ook tot in de puntjes verzorgd! Dikke 10! Kortom, mijn eerste battlefield tour bij STIWOT, maar ik denk niet de laatste!"

"Wilde jullie nog even complimenteren met de tour. Persoonlijk heb ik een hele prettige dag mogen beleven, en weet zeker dat alle anderen er hetzelfde over denken."

"Wij hebben een ontzettend leuke en vooral interessante dag gehad! Onze complimenten voor de enthousiaste manier waarop alles is verteld en uitgelegd, dit was erg boeiend."

"Dit was voor ons de eerste keer dat wij deelnamen aan een battlefieldtour van STIWOT en zeker niet de laatste!"

De organisatoren bedanken op hun beurt alle deelnemers voor hun komst en natuurlijk de getoonde interesse!

Gebruikte bron(nen)