TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT op de regionale radiozender "Radio Noord-Holland"

Dat de produkten van STIWOT door veel WO 2 geinteresseerden zeer worden gewaardeerd, was al bekend. Echter dat STIWOT door een radiozender zou worden uitgekozen als de informatiebron voor een radio onderwerp en daar zelfs voor werd benaderd in verband met een radio intervieuw, was nieuw voor ons.
Maar afgelopen vrijdagavond (24 januari) om 19.20 uur, was het dan toch echt zo.

Onze secretaris, Wilco Vermeer, was te horen op Radio Noord-Holland. Een intervieuw over Winston Churchill en STIWOT natuurlijk.

STIWOT was door de radiozender benaderd in verband met de sterfdag van Winston Churchill, 24 januari 1965. De radiozender had via onze website www.go2war2.nl , het artikel van Wilco over Winston Churchill gelezen en vond hierdoor in STIWOT toch wel een autoriteit op dat vlak. In een kort intervieuw met Wilco, kwamen aan bod het leven en werken van Churchill, iets over het werk en de interesse van artikel auteur Wilco Vermeer en natuurlijk STIWOT.

Deze gebeurtenis is (samen met de uitnodiging voor de voorpremiere van James Camerons Expedition Bismarck) het bewijs dat STIWOT, langzaam maar zeker aan het uitgroeien is tot een autoriteit op het gebied van de geschiedenis van WO 2.
Het bestuur denkt dat dit toch wel een felicitatie waard is voor iedereen (bestuur, medewerkers, auteurs, donateurs en bezoekers) die op wat voor manier ook een bijdrage levert of heeft geleverd aan STIWOT en haar producten.

Het bestuur.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 05-01-2003 00:00:00