TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT Meeting 16 februari 2003

Het General Marshall Museum of Groundtransportation te Zwijndrecht was het decor voor de vierde meeting van STIWOT/Go2War2. Ook de allereerste meeting, in 2001, vond plaats in dit gastvrije museum. (de tweede meeting/studiereis was in Bastogne, de derde in Overloon).
Bij de receptie aangekomen werden we hartelijk ontvangen door het personeel van de heer De Groot. We kregen dan ook alle medewerking om een infostand op te bouwen in de tweede conferentiezaal waar het aangenaam vertoeven was.

STIWOT was aanwezig met voorzitter Frank, secretaris Wilco, PR medewerker Don en huisfotograaf Ivo. Ook diverse andere medewerkers en afdelingsbeheerders waren aanwezig zoals Hans Molier, Sophia Vosmeer, Tom Notten, Jeroen Koppes, Sjoerd van de Wal, Roel Kerkhoff en nog vele anderen.
Met een assortiment aan fotoboeken en een demo van de nieuwe versie van de website presenteerden wij ons aan het publiek. De infostand was verder ingericht met materiaal van Toys Unlimited en spullen uit de collectie van de Band of Brothers website van STIWOT. Van deze laatstgenoemde tak van de Stichting was ook Joost van Doorn aanwezig.

Lees meer over deze meeting >>>

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 01-02-2003 00:00:00