TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Meeting Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven

De Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven kondigt voor het eerst in haar bestaan een openbare meeting aan waarbij alle geïnteresseerden van harte welkom zijn. Nadat er eerder in 2009 onder Adoptiegraven.nl een meeting op de Amerikaanse begraafplaats te Margraten plaatsvond, organiseert de stichting dit keer een meeting op de Amerikaanse Begraafplaats Ardennes nabij Luik in België. Deze meeting zal plaatsvinden op 29 september 2012. Deze meeting vormt de ultieme gelegenheid om adoptanten te leren kennen.

Op de begraafplaats zullen wij (in het Engels) rondgeleid worden door Jeffrey Hayes, assistent-beheerder van deze begraafplaats. Tijdens deze rondleiding zal hij onder meer vertellen over de totstandkoming van deze begraafplaats, waar 5.323 Amerikaanse soldaten zijn begraven, en zal hij een kijkje achter de schermen geven. Ter afsluiting zal de stichting een krans leggen ter nagedachtenis aan allen die op deze begraafplaats begraven zijn of vermeld zijn als vermiste.

De rondleiding zal aanvangen om 15:00 uur, wij verzoeken u om ruim op tijd op de begraafplaats aanwezig te zijn. Mocht u geïnteresseerd zijn om hierbij aanwezig te zijn, dan verzoeken wij u dat door te geven door een e-mail te sturen naar info@adoptiegraven.nl, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Er zijn geen kosten verbonden aan deze meeting. Wij hopen u op 29 september te mogen begroeten!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: SVAAO
  • Gepubliceerd op: 07-09-2012 09:31:06