TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Nieuwe Go2War2 1 april online

Lang heeft iedereen moeten wachten en lang duurde het ontwikkelingsproces. De definitieve datum waarop de nieuwe versie online zal komen is vastgesteld op 1 april en nee dit is geen 1 april grap!

Go2War2 heeft inmiddels vele gezichten gehad, waarvan de laatste versie verreweg de bekendste is.
Het begon allemaal op 27 april 2000 met versie 1, welke een weinig professionele aanblik had en gevuld was met weinig artikelen welke kwalitatief niet al te best waren. We hebben ruim bewezen een goede informatiebron te zijn en gaan hier met de komende versie nog een schepje bovenop doen.

We zijn nu aanbeland met de lancering van Go2War2 versie 8 waarbij voor het eerste andere technieken worden gebruikt, meer interactiviteit met de gebruiker mogelijk is terwijl de hoeveelheid onderhoud nog maar minimaal is. De vaste auteurs van Go2War2 kunnen zelf hun artikelen opmaken, plaatsen en wijzigen, zij kunnen zelfs de interne links beheren.

STIWOT verwacht met de lancering van Go2War2 versie 8 nieuwe interesse van bezoekers en een informatievoorziening welke zich meer op de tweede wereldoorlog zelf specialiseert.

Wij zijn hartstikke blij met deze nieuwe versie en geloven dat ook u als trouwe bezoeker de nieuwe versie zult zien als de enige 'volwaardige' informatiebron van Tweede wereldoorlog in de Nederlandse taal via internet.

Frank van der Drift
Voorzitter STIWOT

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 01-03-2003 00:00:00