Nieuwe Go2War2 gelanceerd

Na veelvuldige berichtgevingen over de ontwikkeling van de nieuwe Go2war2 is deze eindelijk online gegaan voor het grote publiek.

Zoals al reeds eerder vermeld bevat deze nieuwe versie een groot aantal nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten, welke een bezoek aan deze gigantische informatie bron nog meer de moeite waard maken.

We hebben niet alleen het uiterlijk van de site verbeterd, maar ook de kwaliteit van de artikelen. Een groot aantal artikelen zijn herschreven om meer en betere informatie te geven, helaas hebben we ook een aantal artikelen moeten verwijderen omdat deze niet meer aan de kwaliteitseisen voldeden. We hebben nu dus een nieuwe verbeterde bron voor informatie over de tweede wereldoorlog die vele aspecten behandeld. Go2War2 zal nooit 'compleet' of 'af' zijn aangezien dit een continue proces is waarbij elke keer aanvullingen en verbeteringen optreden. Met de nieuwe versie zetten we een volledig professionele interactieve site met vele mogelijkheden neer om de bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn en zo breed mogelijk over de tweede wereldoorlog te informeren.

De ontwikkelingen van de nieuwe Go2War2 gaan inmiddels al meer dan een jaar terug en hebben door de maanden heen geleid tot elke keer nieuwe inzichten en technieken over hoe we de informatie zo goed mogelijk kunnen presenteren. Met deze nieuwe versie hebben we hieraan zeer goed voldaan en we kijken dan ook terug naar een lange en zware ontwikkelperiode met een resultaat dat door ons als ronduit geweldig wordt ervaren.

U als trouwe bezoeker van Go2War2 zult nog wekelijks van nieuwe artikelen worden voorzien aangezien de schrijvers hun werk met veel enthousiasme en met steeds meer ervaring voortzetten. Momenteel zitten artikelen als Overlord, Barbarossa, Winteroorlog, Fall Gelb, Noord-Afrika, Malakka, Pearl Harbor, Filippijnen en Iwo Jima onder de pen. Heb geduld aangezien deze artikelen veel voorbereiding en van een groot aantal bijkomende artikelen voorzien worden waarin personen, wapens en organisaties worden behandeld om het plaatje compleet te maken. Mocht u hierin ook uw steentje willen bijdragen of actief artikelen willen schrijven voor een groot Nederlands publiek meld u dan aan via Wilco Vermeer.

www.Go2War2.nl

Frank van der Drift
Voorzitter STIWOT

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 02-03-2003 00:00:00