TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Grote boeken- en vliegtuigmodellenverkoop op 14 november 2015

Aalsmeerderbrug – Het Luchtoorlog- en Verzetsmuseum CRASH ’40-’45 organiseert op 14 november een boeken- en vliegtuigmodellenverkoop. Nieuwe en tweedehands boeken en modellen worden deze dag voor een aantrekkelijke prijs of met korting aangeboden. De prijzen beginnen al vanaf € 1,--. De opbrengst komt ten goede aan het werk van het museum. Het museum is geopend op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Vliegtuigmodellen, modern en historisch die aan CRASH zijn geschonken, maar die niet opgenomen kunnen worden in de collectie, worden te koop aangeboden. Het betreft verschillende categorieën: ongebouwde modellen (voor de kenner bouwkits), gebouwde modellen en kant en klare modellen. Er zijn vooral veel gebouwde modellen voor zeer aantrekkelijke prijzen te koop.

CRASH krijgt vaak boekencollecties aangeboden. Boeken die geen plaats krijgen in de bibliotheek, worden te koop aangeboden. Het gaat om historische boeken maar ook om oorlogsromans. CRASH heeft tevens een bescheiden winkeltje waarin nieuwe boeken en DVD‘s over de Tweede Wereldoorlog en het verzet te vinden zijn. Deze nieuwe boeken worden tijdens deze speciale verkoopdag met korting aangeboden.

Gebruikte bron(nen)